RGYM verheugt zich enorm om de leden weer binnen te mogen verwelkomen.

Na een succesvolle maand buiten trainen, kunnen ze niet wachten om weer naar binnen te mogen! RGYM is er binnen helemaal klaar voor om veilig te kunnen sporten. RGYM volgt alle voorzorgsmaatregelen volgens het branche specifiek protocol “Verantwoord sporten”.


Fitnesscentra werken toe naar gefaseerd en verantwoord opengaan na de sluiting. Hierbij nemen we als branche het maatschappelijk belang in acht om onze leden zo snel mogelijk, in een gecontroleerde en veilige omgeving, weer binnen te laten sporten en bewegen. Als branche weten wij dat als geen ander; wij zetten ons immers iedere dag in om mensen te begeleiden naar een gezond(ere) leefstijl en fitter en vitaler leven. En juist in deze tijd is dat heel belangrijk; mensen hebben vitaliteit en weerstand nodig om zo gezond mogelijk door deze crisis te komen.


Wij zullen onze leden tijdig op de hoogte brengen van alle richtlijnen en voorwaarden. Ook willen wij nogmaals onze leden bedanken voor hun loyaliteit tijdens de afgelopen maanden. Vanaf 1 juli zien we elkaar weer binnen. Hier zijn wij ongelofelijk blij om!
Kijk op www.rgym.nl voor meer informatie of bel 0251-745003 voor vragen.