Eind jaren ’60 werd Dorsman Assurantiën opgericht, dik veertig jaar later, is het bedrijf inmiddels overgegaan van vader op zoon en loopt het nog net zo goed. Klanten kunnen hier terecht voor verzekeringen op zowel zakelijk, als particulier gebied.

De kracht van Dorsman Assurantiën is de persoonlijke omgang met de klanten.

‘’Hier ben je als klant geen nummer, maar wordt er echt de tijd genomen voor iedereen. Als klein bedrijf is er met ruim 2.500 klanten een band opgebouwd’’, aldus Charly Dorsman.

Klanten weten dat ze er altijd terecht kunnen en schromen dan ook niet te bellen met iets waar ze mee zitten, ze worden altijd direct geholpen. Bij Dorsman draait het namelijk om langdurige relaties, klanten zijn vaak al jarenlang aangesloten en veranderen niet meer van verzekeringsmaatschappij.

Bovendien weten klanten waar ze aan toe zijn, er wordt niet gestunt met prijzen en tijdelijke acties die slechts voor een korte periode voordelig zijn voor de klant. Duidelijkheid en stabiliteit staat voorop.

Dorsman Assurantiën hoopt dan ook op dezelfde voet door te gaan en nog lange tijd klanten de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Kijk voor meer informatie op https://www.dorsman.nl/.