RIGO Verffabriek maakt een vliegende start in 2020 met de komst van een aantal fijne, nieuwe collega vakmensen. Al je vragen over SKYLT, STEP en ROYL kun je vanaf nu ook stellen aan Ivar Otten. En wil je meer weten over een (geplaatste) bestelling? Neem gerust contact op met Susanne Kuchmetzki. Met trots stellen we Ivar en Susanne kort aan je voor.

Ivar Otten komt het RIGO-team versterken als vertegenwoordiger in de vloerensector. Je zult hem tegenkomen in de omgeving van west Nederland. Met zijn ervaring als verkoper in de parketvloerenbranche en een bak aan technische kennis is hij een waardevolle aanvulling voor ons Verkoop Buitendienst team. Hij heeft er ontzettend veel zin in om mensen uit het vak te ontmoeten en hij komt graag een keer bij je langs om meer te vertellen over de producten van RIGO Verffabriek. Zelf contact opnemen met Ivar kan natuurlijk ook. Je kunt hem bereiken via: 06-53589278 of ivar@rigoverffabriek.nl.

Susanne Kuchmetzki vult het RIGO-team aan bij de Verkoop Binnendienst. Met haar komst kunnen we jou nog beter van dienst zijn van binnenuit de organisatie. Met haar ervaring als procesbegeleider gaat het team de service optimaliseren. En dit vinden wij ontzettend belangrijk! Zo kunnen we jou als gebruiker van onze producten snel en professioneel te woord staan. Susanne is bereikbaar via: 0255-548448, verkoop@rigoverffabriek.nl.

Wij zijn als RIGO Verffabriek uiteraard heel erg blij met de komst van deze nieuwe vakmensen, zodat we samen kunnen zorgen voor nog meer mooie meesterwerken!

RIGO Verffabriek
RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf, olie en lak producten maakt. Vanaf het allereerste begin doen we dat in IJmuiden. Een stoere havenplaats met strand en schepen, duinen en industrie, en een karakter van aanpakken en zeggen wat je te zeggen hebt. We streven er naar dat zo vooruitstrevend en oprecht mogelijk te doen. Daardoor zijn onze producten innovatief en gebruiken we zoveel mogelijk herwinbare grondstoffen. Dit resulteert in de inmiddels vermaarde SKYLT-technologie, ROYL oplosmiddelvrije oliën, STEP watergedragen lakken, EKODUR professionele schildersverf, en bijvoorbeeld TOPLIN lijnolie standverf. En dat is slechts een kleine greep uit ons aanbod. Het maken van verf is bij ons echt mensenwerk. En daar zijn we trots op. Daarom kunnen wij zeggen: RIGO Verffabriek is een platform voor en door vakmensen. Samen realiseren we de mooiste producten. Samen maken we Meesterwerk.