Breng jouw energie naar een hoger plan.

Vanuit spiritualiteit of eigenlijk energie (net hoe je dit noemt), kun je heel goed met je gezondheid en voldoening bezig zijn. Annette, spiritueel coach bij Inspiri, is ervan overtuigd, dat het grondig nakijken van jouw welzijn door open te staan voor Hogere inzichten, jou kan helpen om ziektes te voorkomen of een burn-out om te buigen naar een gezonde(re) weg. Je kunt veel meer beïnvloeden dan je denkt. Door activatie van een bepaald chakra (een chakra is een belangrijk energiepunt in je lichaam), breng je jouw onder-bewustzijn meer naar boven. Zo wordt bijv. duidelijk welk levensdoel bij jou past, of kun je weer zo onbevangen (als een 9 jarig kind) zijn!

Bij Inspiri kun je nu het speciale programma, de Chakra Afstelling, doen. In de sessies wordt de last die jou hindert om bijvoorbeeld jezelf te uiten, aangepakt en worden jouw energie kanalen weer in de oorspronkelijke beginwaardes gezet. Je wordt als het ware gereset. Een traject van 3 sessies is voldoende om ten minste één chakra te helen.
Van jou word alleen gevraagd om te geloven in de Goede energie. Dan krijg je het resultaat dat je wenst. Daarmee wordt je op jouw weg ondersteund. Uiteindelijk doe je het allemaal zelf natuurlijk.

In het Persoonlijke Chakra Afstellingsplan zit:
Het uitpendelen van een “zwak” chakra (door pendelen heb je afstemming met het energieveld, wat Albert Einstein al onderschreef), een universum kaart, chakra-reiki behandelingen, tarot readings en meer, ook tussen de sessies door krijg je “huiswerk” mee.
De kosten zijn € 178,-

Voor meer info, kun je een intake gesprek aanvragen via de mail annette@inspiri.nl
Annette geeft ook leuke pendel workshops om te leren communiceren met het energieveld.