HEEMSKERK - En dat is dit keer niet voor een megaleuk toernooi of beach event, maar moet letterlijk gelezen worden. Afgelopen zomer bleek dat het gehele dak van de kantine en kleedkamers vernieuwd moet worden. Tijdens de enorme regenval in augustus regende het zelfs binnen. Het oude dak eraf en een nieuw dak erop dus!

Deze onverwachte kostenpost kan niet zomaar uit de normale begroting betaald worden, daarom heeft DSS zich aangemeld voor Samen voor de buurt, een initiatief van Regiobank. Middels crowdfunding willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen.


Help handbalvereniging DSS in Heemskerk om droge voeten te houden en doe ook een bijdrage! Met uw hulp kunnen wij het dak vernieuwen. Donaties zijn meer dan welkom.

Samen voor de buurt
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Ook DSS Heemskerk kan uw hulp heel goed gebruiken. Daarom zijn donaties vanuit heel Heemskerk meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen ze samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een vitaal Heemskerk maken we samen.

Eliana van der Jagt-Kalverda van Regiobank | Financieel Advies IJmond vertelt: "Het dak eraf bij DSS in Heemskerk is opgezet om bij te dragen aan een nieuw dak voor de kleedkamers/kantine van DSS Heemskerk. Zo blijft het voor jong en oud mogelijk om te sporten en elkaar te ontmoeten. DSS Heemskerk is een vereniging met een eigen sportcomplex aan de Communicatieweg waar 3 beach velden en een regulier handbalveld beschikbaar zijn. Naast veld- en beach handbal worden deze velden ook gebruikt voor buurtsportactiviteiten en gebruikt Gouden Dagen Heemskerk ons complex regelmatig."

Meer informatie en de link om te doneren treft u hier aan: https://samenvoordebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/1198/het-dak-eraf-bij-dss-handbal