BEVERWIJK - Wegens het grote succes van voorgaande jaren organiseert Stichting Welzijn Beverwijk in samenwerking met het Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Bibliotheek IJmond Noord en het Kennemer Theater ook dit jaar een Zomerspektakel. Nieuw dit jaar is dat het Sportfondsenbad Beverwijk zich ook heeft aangesloten bij de organisatie.

Het Zomerspektakel zal dit jaar plaatsvinden in de eerste en tweede week van de zomervakantie op dinsdag 13 juli, woensdag 14 juli en dinsdag 20 juli tussen 10.00 uur en 15.15 uur met de inloop vanaf 09.45 uur op het Kerkplein in Beverwijk. Op woensdag 21 juli tussen 14.30 en 16.30 uur met de inloop vanaf 14.15 uur verhuist het Zomerspektakel naar het Sportfondsenbad Beverwijk. Voor deelname aan de dag in het Sportfondsenbad Beverwijk is het noodzakelijk dat de kinderen in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Beverwijk en Wijk aan Zee kunnen deze dagen deelnemen aan workshops, sportieve, creatieve en culinaire activiteiten, spelletjes en nog veel meer. Dit jaar is ervoor gekozen om elke dag een ander land in het zonnetje te zetten.

Kaartverkoop

Ook wij houden ons aan de door het RIVM gestelde regels.
Het is voor deze editie dan ook alleen mogelijk om vooraf online kaarten te bestellen via www.kennemertheater.nl/zomerspektakel.
Er worden geen kaarten op de dag zelf verkocht.
Om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven deel te nemen aan het Zomerspektakel is het niet mogelijk om voor meerdere dagen in te schrijven.

Kaarten à €4,00 per dag zijn alleen te reserveren via www.kennemertheater.nl/zomerspektakel.