HEEMSKERK - Kom gezellig met vrienden en familie naar het Zomers Bites & Beats spektakel in de tuin van kasteel Assumburg.

De Beats

Het muziekprogramma is rond. Ook dit jaar heeft Daan van de Putten weer enorm zijn best gedaan om een gevarieerd aanbod van muziek te programmeren. Dit jaar sluit de negenkoppige coverband Fullcount het spektakel af. Heerlijke Soul, funk, pop en Rock mogen we verwachten van deze dynamische coverband. Trek je lekkerste gympies aan want er mag gedanst worden deze dag. We starten om 14:00 met het muziekprogramma we beginnen klein met prachtige muziek van Zoë Gerritsen. Muziek met emotie noemt zij het zelf. Dit keer treed zij niet alleen op maar samen met Eva Been waarmee zij samen Recording studio 21 heeft. Ampless, She rocks en Serious fun kennen we van voorgaande edities en zullen ook dit keer niet ontbreken. Ampless de akoestische cover band uit Velsen die zich kenmerkt door het geluid van een accordeon. Female fronted rock komt van de vijfkoppige rockband She rocks en de muziek van Serious Fun omschrijft Esther, the Queen op de bas, als dansbaar, herkenbaar en absoluut meezingbaar. Het muziekprogramma geven we een extra lokaal tintje door de 6 mans formatie Dr. Jekyll & Mr. Hyde.

De Bites

Ook hier proberen we weer een brede variatie aan hapjes te bieden. Natuurlijk zijn onze trouwe enthousiastelingen weer van de partij. Bij het Dorrup gaan we weer ouderwets BBQ-en, Bij Milard’s gerechten kunt u heerlijk Surinaams eten halen zoals een broodje Pom en heerlijke Nasi. De mooiste ijsjes zijn van Pablo’s ijscobar en de lekkerste Vietnamese hapjes haal je bij Joey. Bite us! is er weer met een Mexicaans aanbod, Rosie bakt weer de heerlijke frites en Brasserie 38 brengt een kleine variatie van de kaart mee. Ook verwelkomen we Oma Bob’s, de bemanning van Proseccano en is er een heuse wijnbar van de Gouden Ton!

Kids

Kids t/m 12 jaar zijn gratis, ze kunnen lekker met jullie mee en krijgen ook een beker bij de entree. Dit jaar organiseren wij wat meer amusement voor kinderen als de voorgaande jaren, daarnaast zijn er ook heerlijke hapjes voor de kinderen te krijgen en limonade is slechts € 0,50. Schminken behoort ook dit jaar weer tot de mogelijkheden, dus geen reden meer voor de kids om thuis te blijven😊.

Drank

Koud, veel en snel zijn onze aandachtpunten. Op een eendaags evenement is dat altijd even spannend en ieder jaar leren we weer. We zorgen voor meer uitgiftepunten en een gevarieerd aanbod. Bij de hoofdbar is enkel het reguliere assortiment verkrijgbaar en bij de stands er omheen zijn speciaal biertjes en bijzondere wijnen te verkrijgen.

Sponsoren

Gelukkig zijn er nog veel sponsors die ons willen steunen om dit evenement te kunnen organiseren. Dit jaar 2 hoofdsponsors. Van Mossel Peugeot en Parkeer en Meer. Daarnaast zijn er weer vele vrienden en beste vrienden, waarvoor natuurlijk heel erg veel dank. Zonder jullie zou Bites & Beats er niet zijn.

Ibiza markt

Naast een bomvol muziekprogramma kunt u tussendoor struinen over onze Ibiza markt. Leuke hebbedingetjes voor de nazomer of een cadeautje voor een vriend.

Online tickets

Voorkom wachten bij de entree en koop je ticket nu al online www.bitesbeats.nl