CASTRICUM – Een jaar lang mag Strandpaviljoen Zeezicht in Castricum zich het beste strandpaviljoen van Noord-Holland noemen. Michael Hemmer en Cynthia Lustig zijn trots op het paviljoen, maar vooral op het hun sterke en enthousiaste team. Zonder de inzet en support van deze fantastische groep mensen is Zeezicht niet wat het nu is.

Strandpaviljoen Zeezicht in Castricum, al sinds jaar en dag het eerste paviljoen links, is sinds 2020 in handen van Michael en Cynthia. Na een roerige start in verband met Corona, en een verplaatsing met een grote verbouwing begin dit jaar, draait Zeezicht nu volop mee. De vernieuwde menukaart en het nieuwe, trendy en lichte interieur maakt een bezoek aan Zeezicht een hele nieuwe beleving. Maar met de kwaliteit en enthousiasme die u gewend bent.

Dat vond ook de jury van De Strandverkiezingen. Deze worden georganiseerd door Strand Nederland en Rijkswaterstaat en worden ondersteund door Koninklijke Horeca Nederland, Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, Blauwe Vlag/Green Key Nederland en horecavakblad Entree.

“Prachtig en schoon restaurant, keurige bediening in nette bedrijfskleding. Vriendelijk en betrokken personeel met kennis van dranken en spijzen. Eten mooi opgediend, goed op smaak en goede hoeveelheid. De wc’s zijn in onberispelijke staat. Eindcijfer: een dikke 9 plus” aldus de vakjury.

Geen wonder dat Michael, Cynthia en hun team trots zijn op deze titel en de mooie beoordelingen van de vakjury en het publiek. “Dit is de kroon op het harde werken van team Zeezicht.” vindt Cynthia. “Een mooie motiverende titel voor de rest van het seizoen en daarna. Laat die zon maar komen!” En volgend jaar? Dan gaan ze natuurlijk door voor het beste strandpaviljoen van Nederland.

Wil je zelf beoordelen hoe de sfeer, het eten, de drankjes en het vriendelijke en betrokken personeel is? Ga dan vooral een keer langs. Bij strandpaviljoen Zeezicht ben je 365 dagen per jaar vanaf 09:00 welkom voor koffie met gebak, lunch, borrel, diner, feest, vergadering of zelfs bruiloft. Een bezoek is de moeite waard.