ZANDVOORT - Wandelaars kunnen op zaterdag 22 februari genieten van een zee aan lichtkunstwerken tijdens de eerste editie van de Zandvoort Light Walk. Het gloednieuwe wandelevenement brengt wandelaars over het stand en door het sfeervolle centrum terwijl zij genieten van verschillende lichtacts. Er is keuze uit drie afstanden: 18 km, 14 km en de Family Walk van 6 km. Wandelaars kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via www.zandvoortlightwalk.nl.

Le Champion organiseert een nieuw wandelevenement waarbij wandelaars zich onderweg kunnen verwonderen over de unieke lichtkunstwerken die zij tegenkomen. De verschillende afstanden komen langs de highlights van Zandvoort zoals het strand, de duinen en het centrum. Na afloop finishen alle afstanden in het sfeervolle centrum van Zandvoort en kunnen deelnemers met elkaar nagenieten van de eerste editie van de Zandvoort Light Walk.

Family Walk
Bij de Zandvoort Light Walk is er een speciaal familieonderdeel: de Family Walk. Een wandeltocht van 6 km voor het hele gezin. Er kunnen zich maximaal acht gezinsleden inschrijven voor de Family Walk en er moet minstens één kind meewandelen. De Family Walk is een unieke wandelbeleving voor het hele gezin.

Inschrijven
De inschrijving voor het gloednieuwe wandelevenement is vanaf nu geopend. Wandelaars kunnen zich t/m maandag 10 februari inschrijven via www.zandvoortlightwalk.nl.