BEVERWIJK - Zondag 6 oktober 2019 organiseert fotografiecentrum ISOO van 16.00 tot 20.00 uur een interessante workshop over filtergebruik en belichten in landschapsfotografie. Niemand minder dan de bekende landschapsfotograaf Bas Meelker begeleidt deze workshop. De workshop wordt gehouden op het strand van Wijk aan Zee.


Fotografeer jij graag landschappen, maar vallen de resultaten tegen? Het gebruik van filters en het instellen van een optimale belichting maakt het verschil tussen een gewone en een geweldige landschapsfoto. Maar welke filters heb je nodig en hoe en wanneer gebruik je ze? En hoe stel je de belichting zo in dat je de mooiste resultaten krijgt? Tijdens deze workshop op het strand van Wijk aan Zee vertelt Bas Meelker er alles over.

Expositie in ISOO
ISOO organiseert vanaf oktober 2019 tot aan de zomervakantie van 2020 minimaal 5 workshops. Natuurlijk zijn de workshops er om iets te leren, maar ook gezelligheid staat hoog in het vaandel. Daarom wil ISOO de workshops nog iets extra’s meegeven; zo wordt de mogelijkheid geboden om uw allermooiste foto die u tijdens de workshop heeft gemaakt te laten zien bij fotografiecentrum ISOO tijdens een dag-expositie waar alle deelnemers van de workshops hun mooiste foto tonen. Onder het genot van een hapje en een frisdrankje kunnen we deze foto’s met elkaar bewonderen en na afloop krijgt u uw foto ( A4 formaat ) meteen mee naar huis.

De kosten voor deze unieke workshop (inclusief dag-expositie en afdruk foto) zijn €69 p.p. Reserveren kan via workshops@isoo.nu. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers; dus wees er snel bij!