CASTRICUM - Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. Of het nou vrijwilligers zijn bij de sportclub, de cultuurvereniging of in de ouderenzorg, vrijwilligers maken ontzettend veel mogelijk. En dat mag zeker gewaardeerd worden!

In samenwerking met de Stichting Welzijn Castricum en de Gemeente Castricum waardeert Winkelcentrum Geesterduin in 2020 ruim 700 vrijwilligers uit de Gemeente Castricum. Ieder jaar kunnen vrijwilligers zich hiervoor opgeven via de Stichting Welzijn Castricum. En bijna 600 van deze vrijwilligers kozen dit jaar voor een verrassingspakket van Winkelcentrum Geesterduin. Hiernaast waren er ruim 100 vrijwilligers die kozen voor een heerlijke traktatie bij Snackbistro De Toren of bij de nieuwe horecagelegenheid Bite 2 Go.

Van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 november kunnen de vrijwilligers hun welverdiende bedankje ophalen in Winkelcentrum Geesterduin. De uitgifte heeft een strakke planning die bewust verdeeld is over drie dagen, om drukte te voorkomen.

Naast een cadeaubon ter waarde van vijf Euro bestaat het verrassingspakket uit onder andere een heerlijke chocoladereep en lekkere koekjes. Het geheel wordt aangeboden in een praktische shoppertas.

Namens alle winkels in Winkelcentrum Geesterduin: vrijwilligers bedankt!