BEVERWIJK - Door de verlengde maatregelen rondom corona en de gesloten kinderboerderijen is NME Beverwijk en Heemskerk genoodzaakt het programma aan te passen. Het betreft de volgende activiteiten:

- Woensdag 10 februari, activiteit Vogels op Kinderboerderij Dierendorp: op inschrijving kunt u bij het hek een pakketje ophalen, er is geen rondleiding
- Woensdag 17 februari, activiteit Boswachter Vondsten op Kinderboerderij Dierendorp: verplaatst naar woensdag 10 maart
- Woensdag 24 februari, activiteit Weer op Kinderboerderij De Baak: verplaatst naar woensdag 31 maart
- Woensdag 3 maart, activiteit Voorjaar op Kinderboerderij Dierendorp: deze activiteit vervalt.

Houd voor actuele berichtgeving de Facebook van NME Beverwijk en Heemskerk in de gaten.

Aanmelden is verplicht
Voor bovengenoemde activiteiten is het verplicht om vooraf in te schrijven. Check hiervoor onze website www.nmebeverwijkheemskerk.nl/themamiddagen.

Wij doen er alles aan om de activiteiten in aangepaste vorm door te laten gaan. Wij vragen u rekening te houden met de 1,5 meter afstand, zo doende werken wij met tijdsblokken. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend de aanwijzingen van de medewerkers te allen tijden op te volgen, zo houden wij de activiteit leuk en veilig!

Onze activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 4-12 jaar en deelname is GRATIS! De middagen zijn van 14.00-16.00 uur.

NME Beverwijk & Heemskerk
NME Beverwijk & Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op facebook!