BEVERWIJK - Het is een prachtige dag voor WHOPPER® fans in Beverwijk: BURGER KING® opent vandaag het restaurant aan de Parallelweg. Bijzonder is de aanwezigheid van een CROWN CAFÉ waar de lekkerste koffie, cappuccino en ijskoffie wordt geserveerd in combinatie met een smaakvolle muffin of donut.


Om 11 uur is het restaurant officieel geopend. Hierbij is de eerste gast verwelkomd door de Restaurant Manager en ontving zijn bestelling gratis. “Super fijn dat Burger King is geopend. Ik kijk al een tijdje uit naar de komst van Burger King in Beverwijk, nu kan ik snel een WHOPPER® en lekkere koffie halen voor onderweg!”, vertelde één van de eerste gasten.

De eerste enthousiaste WHOPPER® fans plaatsten direct hun bestelling bij de orderkiosken en ook het CROWN CAFÉ werd druk bezocht. Hans Miete, Managing Director van Burger King Nederland: “Ik ben blij dat we vandaag ook op deze mooie locatie in Beverwijk ons restaurant hebben geopend, compleet met Drive-thru, CROWN CAFÉ en order kiosken. We hebben al hele leuke reacties van onze eerste gasten gekregen!

Het restaurant biedt plaats aan 77 gasten met daarnaast nog eens 50 zitplaatsen op het terras, waar je in de zomer van een WHOPPER® kunt genieten. BURGER KING® Beverwijk heeft een drive-thru en order kiosken, zodat gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren en nog sneller in hun WHOPPER® kunnen happen! Het restaurant is onderdeel van de ambitieuze expansieplannen van BURGER KING® in Nederland. BURGER KING® Beverwijk is het 70e restaurant van de keten in Nederland.