BEVERWIJK - Vleermuizen: spannende nachtdieren die vliegensvlug door het donker schieten. Op woensdagmiddag 1 september staat de hele middag in het teken van vleermuizen. Wat eten ze? Hoe jagen ze? Waar slapen ze? Al jouw vragen worden deze middag beantwoord.

De vleermuis
Expert Djoeah Schiebel komt heel veel vertellen over deze nachtdieren. Je maakt een wandeling rondom kasteel Assumburg. Ook kun je het skelet van een vleermuis bekijken.

Tijdstippen
De kindermiddag is opgedeeld in vier rondes. De wandelingen starten om 14.00 uur, 14.30 uur,15.00 uur en 15.30 uur en duren ongeveer 20 minuten. Aanmelden is niet noodzakelijk maar meld je 5 minuten voor de starttijd bij de NME-medewerker bij het Koetshuijs.

Deelname is gratis! Het adres van het Koetshuijs is Tolweg 9a te Heemskerk. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.

Presentje
Na de wandeling krijg je een klein presentje waarmee je thuis nog verder kunt studeren.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op Facebook.