BEVERWIJK - Eigenlijk behoeft Ruben Hoeke geen introductie, zeker niet in de wereld van de blues en de gitaarvirtuozen. Veel speelt hij niet in de IJmond dus grijp je kans voor een dubbel powerconcert tijdens de Blues en Rocknight Beverwijk.


Dit mag je dus gewoon niet missen als muziekliefhebber. Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitarist van wereldklasse' en 'een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen’. Met zeer lovende recensies op zak trekt de RHB ten strijde met ‘een grote mix van vette Rock, Soul, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues!’ Ruben kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland en speelde op podia in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao.

Zanger Lucas Pruim bewijst wederom tot de betere zangers van Nederland te horen en de ritmesectie Mike Kamp (bas) en Erik Hoeke (drums) is één van strakste van ons land. En dacht je dat Rock & Roll dood was? Nee hoor, die is springlevend! Het heet alleen nu anders; het heet nu Raw Medicine! Een powertrio van pure rock & rollers: Dirk Vermeij Rudy Englebert Arthur Bont. De rijke muzikale historie van deze helden ligt er niet om! Zo speelden zij in o.a. Vitesse, Herman Brood's Wild Romance, Paris Dandies, Louisiana Radio en Mick Taylor. Gewapend met een ijzersterk eigen repertoire en hier en daar een knipoog naar hun verleden speelt de band overal het dak er af. Zij spelen dampende rock & roll met passie en power die je bij de strot grijpt.

Voorverkoop € 10,00 (ex servicekosten)
Beperkt aantal kaarten aan de deur voor € 15,00 De loods gaat open om: 20.00
𝑨𝒂𝒏𝒗𝒂𝒏𝒈: 21.00 Meer info via de website van het Muziekfort http://www.muziekfort.nl/ of volg ons op Facebook.