HEEMSKERK - Ter ere van de jaarlijkse Nationale Vrijwilligersdag zijn de ruim 300 vrijwilligers van voetbalclub ODIN ‘59 uit Heemskerk ook dit jaar weer in het zonnetje gezet. Op 7 december, op de clubavond van ODIN’59, konden de vrijwilligers de heerlijke XXL-feeststol namens supermarktketen Vomar in ontvangst nemen. Voor het tweede jaar op rij wil Vomar als hoofdsponsor van de jeugd bij ODIN ‘59 de vrijwilligers hiermee bedanken voor hun inzet bij hun club.

Drijvende kracht


ODIN ‘59 vervult een grote maatschappelijke rol in de omgeving. De inzet van vele vrijwilligers is hierbij van onschatbare waarde. Zij maken het mogelijk dat de ruim 1200 leden wekelijks met veel plezier kunnen trainen, wedstrijden spelen en bij de vereniging terecht kunnen voor vele andere activiteiten. De vrijwilligers zijn de spil van de vereniging en verdienen het om tijdens Nationale Vrijwilligersdag in het zonnetje gezet te worden.

Bedankt voor hun inzet

Vomar is sinds het seizoen 2021/2022 hoofdsponsor van de jeugd van ODIN ’59. Ieder jaar worden er gezamenlijk diverse activiteiten georganiseerd die gericht zijn op het stimuleren van gezonde voeding en beweging onder de jeugd. Met deze heerlijke stol uit het feestdagenassortiment wil Vomar de vrijwilligers van ODIN ‘59 bedanken.