HAARLEM - Helaas gaat Korenlint 2021 niet door. Daarom heeft het Voice Company Koor o.l.v. Robert Bakker een alternatief bedacht. Op zondagmiddag 12 september geeft het koor 3 kleine optredens van 30 minuten in de Adelbertuskerk, Rijksstraatweg hoek Zaanenstraat in Haarlem. De optredens zijn gratis toegankelijk en beginnen om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. Er wordt een licht programma gebracht met muziek van een beroemde Zweedse groep en liedjes van Nederland's bekendste tekstschrijfster.

Het Voice Company Koor wordt alom geroemd omdat het koor het afgelopen seizoen altijd actief is gebleven. Afgelopen lente en zomer genoten de enthousiaste zangers en zangeressen van lichte zangprojecten. Een samenvatting hiervan is zondagmiddag te beluisteren.

De maandagavond daarna gaat het koor verder met een nieuw zangproject waarbij in een paar weken tijd authentieke Corsicaanse muziek wordt geleerd. De repetities hiervoor zijn eveneens in de Adelbertuskerk en beginnen om 19.30 uur. Kom gezellig langs en geniet van het zingen. Of kijk op www.hetvoicecompanykoor.nl.