BEVERWIJK - Per 1 juni aanstaande vestigt zich een nieuwe verloskundigenpraktijk in de regio. Met de naam Verloskundigenpraktijk Uniek hopen Cynthia en Mariëlle duidelijk te maken waar hun praktijk voor staat, een unieke manier van werken. Kleinschalige, persoonlijke verloskundige zorg aan huis. Uniek in de regio Midden Kennemerland.


Unieke verloskundige zorg in de regio.

Wat Verloskundigenpraktijk Uniek zo bijzonder maakt? Ze maken geen gebruik van een eigen praktijkruimte, maar komen bij de cliënten thuis voor alle controles. Ze zijn daardoor niet gebonden aan één plek. Zwangere vrouwen in de regio Beverwijk, Castricum, Driehuis, Heemskerk, Velsen en Wijk aan zee kunnen gebruik maken van deze unieke verloskundige zorg in de regio. En de benodigde echo’s laat men uitvoeren middels een samenwerking met verschillende echocentra in de regio.


Ervaren verloskundigen met een blik op de toekomst.

Zowel Cynthia als Mariëlle zijn bekend en woonachtig in de regio en hebben jarenlange ervaring in het verloskundig vakgebied. Kwalitatief goede zorg vinden zij heel belangrijk. Daarnaast is Verloskundigenpraktijk Uniek een milieubewuste praktijk. Zij werken zoveel mogelijk digitaal en als er toch iets uitgeprint moet worden, proberen zij gerecycled papier te gebruiken. Zwangere vrouwen bij Verloskundigenpraktijk Uniek kunnen toegang krijgen tot het beveiligde online platform Zwangerenportaal, waar zij afspraakherinneringen ontvangen, hun dossier digitaal kunnen inzien en gedeelde documenten kunnen bekijken.