IJMUIDEN - Hendrik Groen is terug in de theaters! Met een half miljoen boeken en 50.000 theaterbezoekers plus lovende publieksreacties was het eerste deel zo’n groot succes, dat een stralend vervolg met dezelfde cast (waaronder Beau Schneider en Mike Weerts) en opnieuw een lokaal koor niet uit kon blijven.

In Zolang er leven is kan het publiek wederom meeleven met alle ups en downs van Hendrik, zijn beste vriend Evert en zijn rebelse vrienden uit de club ‘Oud Maar Niet Dood’. Een voorstelling met humor én ontroering, zoals we van Hendrik Groen gewend zijn. Actuele thema’s als euthanasie en de staat van de zorg worden uiteraard niet geschuwd. Maar wat deze voorstelling vooral uniek maakt, is de bijdrage van het VELSERBROEKS GelegenheidsKoor.

Dit lokale koor brengt het toneelstuk door het zingen van prachtige nummers tot een hoogtepunt. Het populaire verhaal van Hendrik Groen krijgt hierdoor wederom een Velsens tintje! Mis het niet. Op dinsdag 21 januari om 20:15 te zien bij Stadsschouwburg Velsen!