OVERVEEN - De verbouwing van Albert Heijn aan de Bloemendaalseweg in Overveen is afgerond. Op Koningsdagging de winkel weer open voor de klant. De supermarkt heeft nu het allernieuwste winkelconcept. Er is een veel uitgebreider assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, maaltijden, brood, banket, vleeswaren, sushi, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat nog sneller met 10 zelfscankassa's. Ook is er een speciaal aanbod voor iedereen die onderweg is.


Albert Heijn Overveen heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries ter waarde van bijna € 14.000, - aan de voedselbank geschonken. "Heel erg fijn dat we Voedselbank Haarlem op deze manier extra kunnen ondersteunen", vertelt supermarktmanager Mark de Vries.

Vers
Al meteen na binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn worden klanten verrast met een wereld van verse groente en fruit. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan gemakkelijker dan ooit, mede dankzij een gevarieerd assortiment ultraverse maaltijden, verspakketten en maaltijdsalades. Bij de bakkerij komt de hele dag door vers afgebakken brood uit de oven. Je vindt er ook lekkere taarten, koek en gebak. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades, noten, olijven en andere borrelhapjes. Bovendien is er heerlijke sushi die dagelijks vers wordt aangeleverd.

Voor onderweg
Er is meer betaalgemak want, naast gewone kassa's, zijn er 10 zelfscankassa's waar klanten ook met de handscanner kunnen afrekenen. Nieuw is dat je in de hal van de supermarkt een speciaal assortiment voor onderweg vindt. Daar is keuze uit verschillende soorten koffie, broodjes die elke dag vers in de winkel worden belegd, fruit, snacks en sapjes. Voor deze producten hoeven klanten de winkel niet in. Het afrekenen gaat bij een aparte zelfscankassa. Mark de Vries: "Ideaal dus voor iedereen die onderweg is of tijdens werk tussendoor even wat wil halen."

Jarenlang
Albert Heijn Overveen werd officieel heropend door twee mensen die veel klanten jarenlang in de winkel hebben gezien. Louis van der Mije, de groenteman die vorig jaar met pensioen ging, knipte het lint door. Hij deed dat samen met Jan Koelman die tot zijn pensioen de supermarktmanager was. "Beide heren hebben veel voor onze Albert Heijn betekend en daarom aan hen de eer om de vernieuwde winkel officieel te openen", aldus Mark de Vries. Ook Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn, was bij de heropening aanwezig.

Albert Heijn aan de Bloemendaalseweg 240 in Overveen is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 11:00 tot 22:00 uur.