ZANDVOORT - De deelnemers aan de Omloop van Zandvoort staan nu al te popelen om de eerste bandensporen op het Formule 1-circuit van Zandvoort te zetten. De eerste 2000 inschrijvingen voor de toertocht van Le Champion op zondag 29 maart zijn namelijk binnen. Wil je ook een vliegende start van je wielerseizoen maken? Schrijf je in voor dé openingsklassieker via www.omloopvanzandvoort.nl en drift straks als eerste door de bocht.


De 8e editie van de Omloop van Zandvoort heeft drie verschillende routes over 45, 80 en 120 km. Voordat de routes richting het zuiden van Zandvoort vertrekken, wordt een ronde van 4 kilometer afgelegd op het vernieuwde Formule 1-circuit van Zandvoort. Probeer grip te krijgen over de nieuwe bochten en zoek jouw ideale lijn. Voor de fanatiekelingen onderling is er tijdregistratie en kun je voor de snelste rondetijd gaan. Wat je racestrategie ook is, een legendarische rit wordt het zeker.


De Omloop van Zandvoort is een geheel uitgepijlde, recreatieve toertocht die je door de duinen en het bloembollengebied tussen Zandvoort, Katwijk en Haarlem leidt. Onderweg worden de deelnemers bij de pitstops voorzien van de benodigde brandstof. Na een geslaagde rit krijgen de fietsers hun medaille omgehangen bij de finish in het gezellige centrum van Zandvoort.


Informatie en inschrijven: www.omloopvanzandvoort.nl.


Naast de Omloop van Zandvoort organiseert Le Champion in hetzelfde weekend de wandeltocht 30 van Zandvoort én de Zandvoort Circuit Run. Ervaar het snelste asfalt van Nederland op jouw manier! Voor meer informatie of inschrijven kun je kijken op: 30 van Zandvoort: www.30vanzandvoort.nl of Zandvoort Circuit Run: www.zandvoortcircuitrun.nl