HEEMSKERK - Twiet is een pasgeboren trekvogel. Hij leeft met zijn moeder in de tuin van Pim’s oma. Twiet is een beetje laat geboren door corona. Zal hij op tijd leren vliegen om naar het Zuiden te vertrekken? Woensdagmiddag 6 oktober staat in het teken van Twiet. Kom je ook naar het Koetshuijs in Heemskerk?

De voorstelling
Theater Poppekus verzorgt de voorstelling over Twiet. Het belooft een leuke middag te worden! Kom jij ook? Deelname is gratis maar vooraf aanmelden is verplicht. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Reserveren
De middag is opgedeeld in twee rondes. De voorstellingen starten om 14.00 uur en 15.00 uur en duren ongeveer 40 minuten. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/twiet. Er zijn per ronde 15 plaatsen beschikbaar. Het adres van het Koetshuijs is Tolweg 9a te Heemskerk.

Veiligheid
Bij verkoudheidsklachten of andere corona gerelateerde klachten verzoeken wij u uw bezoek te annuleren. Ter plaatse houden wij rekening met de geldende maatregelen rondom corona. We verzoeken u om aanwijzingen van het personeel ter plaatse op te volgen om ieders veiligheid te waarborgen.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op Facebook!