HEEMSKERK - Op woensdagmiddag 5 april komt de theatervoorstelling Hans en Grietje en het gigagroene bos naar Kinderboerderij Dierendorp. De voorstelling start om 14.30 uur. Kom jij ook?

Hans en Grietje op vakantie

Deze theatervoorstelling is speciaal voor NME Beverwijk & Heemskerk geschreven en gaat over Hans en Grietje en het gigagroene bos. Zij zijn op vakantie met de caravan in het bos. Grietje is dol op de natuur en is zoveel mogelijk buiten. Hans blijft liever op zijn iPad spelen in de caravan. Grietje ontmoet de mierenkoningin, meneer Boom, de vogel en de spin en allemaal hebben zij een probleem. Er moet iets veranderen om de natuur weer gezond te maken. Hans en Grietje gaan samen met de dieren aan de slag!

Deze poppenvoorstelling wordt uitgevoerd door Theater Poppekus. Het belooft een leuke en leerzame echte middag te worden. Kom jij ook?

Meedoen en aanmelden

Er is deze middag 1 voorstelling van 14.30-15.30 uur. Aanmelden is verplicht en kan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/theater2023 . Er zijn 25 plaatsen beschikbaar en wij verzoeken u alleen kinderen aan te melden. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 3 tot 9 jaar. Deelname is gratis! De Kinderboerderij ligt aan Vrijburglaan 1 in Heemskerk.

NME Heemskerk

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl voor meer informatie neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!