HEEMSKERK - Op 9 januari is er veel te doen op Kinderboerderij Dierendorp. Zo kun je een theatervoorstelling bijwonen en een kinderboek ruilen voor een leuk ander boek. De voorstelling is van 14.30-15.15 uur. Daarna start de kinderboekenruilmarkt. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

De theater- en goochelvoorstelling ‘Nico met zijn kliko’ belooft veel spektakel voor jong en oud. Met veel humor en verrassende goocheltrucs neemt Nico jou mee in een leuke en leerzame voorstelling waar recycling en afval centraal staat. Zorg dat je erbij bent! Direct na de voorstelling kunnen kinderen een kinderboek ruilen voor een ander boek op de ruilmarkt in de stal. Zo heb je plezier van elkaars boeken en ook dit is recycling! Vergeet dus geen boek mee te nemen.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur-, milieu en duurzaamheid in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via nme@odijmond.nl. Volg kinderboerderij Dierendorp op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!