DRIEHUIS - Wil jij alles weten over dinosaurussen? Kom dan naar de nieuwe tentoonstelling Dino’s in het Pieter Vermeulen Museum. Het museum is in de afgelopen weken omgetoverd tot een echte Dino wereld. De nieuwe expositie is geschikt voor alle leeftijden en er valt voor jong en oud van alles te doen en te beleven.

In het decor van grote dinosaurusmodellen en prachtig vormgegeven en beschilderde panelen, waan je je helemaal in de dino-wereld. Bezoekers worden op allerlei manieren uitgenodigd om op een interactieve manier te leren over bijvoorbeeld de verschillende tijdperken en welke dinosaurussen daarin leefden. Ook ontdek je wat reptielen en vogels met dino’s te maken hebben, hoe groot de botten waren en hoe deze imposante beesten konden uitsterven. De speurtocht langs de vele spellen nodigt uit om goed te kijken, luisteren, voelen, graven en te puzzelen. En spelen kan ook, in een dino-speelnest of bij het spel ‘Dino’s voeren’ en een ‘Vulkaan activeren’. Kortom, geen moment om je te vervelen. Educatie en plezier gaan hand in hand.

Uiteraard is er ook een gezellige knutseltafel waar verschillende dino’s geknutseld kunnen worden en een winkel-vitrine vol leuke dino-hebbedingetjes!

De openingstijden van het museum zijn van dinsdag tot en met vrijdag en zondag van 13:00-17:00 uur.