BEVERWIJK - NME Beverwijk heeft deze Baakbelevenis haar krachten gebundeld met de omgeving. Vanaf kinderboerderij de Baak is er een mooi parcours uitgezet. Nieuwsgierig? Kom woensdagmiddag 31 juli naar De Baak en beleef ook deze Baakbelevenis mee.

Stokbeesten en stropoppetjes knutselen
Aan het einde van de speurtocht kom je uit bij de Smaeckkamer. Daar wachten wij en het Kennemer Museum op jouw schat uit het bos, want van jouw vondst maak je een stokbeest. Ook kun je nog een stropoppetje knutselen, wat door het Kennemer Museum wordt aangeboden.

Speurbingo in het bos
Zet je speurneus maar op en zoek ze allemaal! Deze educatieve speurtocht leert je van alles over bodemdiertjes, wormenhotels en bomen. Op de route staan onze vrijwilligers met diverse materialen om te zien, voelen en beleven.

Zonnig terras
Onder het genot van een kopje koffie genietend uitkijken op uw kroost? Het kan! Terwijl de kinderen knutselen kunt u genieten van het zonnetje op het terras van de Smaeckkamer.

Deelname aan de activiteiten is gratis en iedereen is welkom. Het adres van Kinderboerderij De Baak is Westerhoutweg 18, 1942 HK Beverwijk.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl.