BEVERWIJK - In Beverwijk zijn o.a. de kinderen te zien: Max uit Uitgeest, Jasmijn uit Wijk aan Zee, Thara uit Assendelft en Susan uit Castricum.

Het Nationaal Jeugd Musical Theater maakt onder leiding van Elise Berends een spannende bewerking van dit beroemde verhaal. Robin Hood de musical laat zien hoe belangrijk het is om je stem te laten horen en te vechten voor gelijkheid. De mysterieuze Robin Hood vecht met zijn pijl en boog tegen de ongelijkheid en probeert de armen te redden.

In de musical keert prinses Marian na jaren terug naar kasteel in Nottingham. Ze schrikt wanneer ze ziet hoeveel pijn en ellende er heerst in haar stad. Ze moet hulpeloos toezien hoe de sheriff de macht pakt en de armen onderdrukt. Het wordt nog erger wanneer ze zelf wordt uitgehuwelijkt aan de sheriff!

Gelukkig staat dan onze held Robin Hood op. Met een kap die zijn identiteit verbergt, vecht hij tegen de rijke onderdrukkers. Maar zijn hij en zijn bende sterk genoeg om deze strijd te winnen?

Robin Hood de musical is een spannende musical voor iedereen vanaf 8 jaar.

Kaarten à € 19,50 op zondag 30 april om 14.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.