HAARLEM - Over iets meer dan twee weken is Haarlem een prachtige nieuwe Albert Heijn supermarkt rijker. Albert Heijn in winkelcentrum Schalkwijk sluit op 24 juli om 18:00 uur op deze locatie voorgoed de deuren. Vier dagen later wordt de gloednieuwe Albert Heijn Schalkwijk even verderop aan de Casablancaweg feestelijk geopend. “De nieuwe winkel wordt 700 m2 groter dan de huidige winkel,” zegt supermarktmanager Marieke Sanou. “De nieuwe winkel is ruimer van opzet, met meer verse producten en maar liefst drie keer zoveel zelfscankassa’s.” Albert Heijn Schalkwijk gaat woensdag 28 juli om 11:00 uur open.

De gloednieuwe supermarkt krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. “We krijgen ruime gangpaden, een heus versplein met meer verse producten en afrekenen gaat straks supersnel met maar liefst twaalf zelfscankassa’s,” zegt supermarktmanager Marieke Sanou. De nieuwe parkeergarage op het dak gaat tegelijkertijd met de supermarkt open. “Voor de nieuwe parkeergarage gelden dan dezelfde goedkope tarieven als die van de parkeergarage nu en ook is parkeren op zondag gratis,” legt Marieke Sanou uit.

Klanten kunnen tussen 24 juli 18:00 uur en 28 juli terecht bij de Albert Heijn winkels Blekersvaartweg 57 en Zandvoortselaan 169 in Heemstede en Albert Heijn Menno Simonszplein 6 in Haarlem

Feestelijke opening
De nieuwe Albert Heijn Schalkwijk gaat woensdag 28 juli om 11:00 uur feestelijk open. Het team van Albert Heijn Schalkwijk staat dan enthousiast klaar om klanten in de nieuwe winkel te verwelkomen.