ZANDVOORT - Een nieuw initiatief van het project ‘Niemand verzandt in Zandvoort’ is het opstarten van een Depressie Supportgroep.Eén op de vijf mensen krijgt ooit te maken met een depressie. Het kan iedereen overkomen en heeft ingrijpende gevolgen voor de kwaliteit van leven. Gelukkig zijn er goede mogelijkheden om een depressie de baas te worden.

Heb je klachten van depressieve aard en wil je daar zo goed mogelijk mee omgaan, dan is aansluiting bij een Supportgroep misschien iets voor jou? Het kan fijn zijn om andere mensen te ontmoeten en je ervaringen met hen te delen. Je kunt je eigen verhaal kwijt en leren van andere deelnemers hoe zij met hun depressie omgaan. Zij hebben aan een half woord genoeg om je te begrijpen. Een Supportgroep is dus geen behandeling of therapie en ook beslist geen klaaggroep, de sfeer is altijd positief met humor, maar met respect voor elkaars situatie.

De Depressie Supportgroep Zandvoort vindt plaats op de 1e en 3e maandag van de maand van 14:00 tot 16:00 uur in de Blauwe Tram te Zandvoort.

Meer informatie: info@depressievereniging.nl o.v.v. Supportgroep Zandvoort. Er wordt zo spoedig mogelijk persoonlijk contact opgenomen. De eerste twee bijeenkomsten zijn gratis, daarna is lidmaatschap van de Depressie Vereniging verplicht (€ 25/ jaar). Je kunt ook eerst bellen met Esther Madera: 06-46443769