HAARLEM - Doet u ook mee om onze 10.000 Haarlemse kids in armoede plezier te geven? Rotaryclubs Santpoort-Brederode en Heemstede-Bennebroek organiseren in samenwerking met Luxe Sloepen Haarlem op 5 juni een sloepentocht over het Spaarne om geld in te zamelen voor de Haarlemse Alliantie tegen Kinderarmoede.

De tocht per luxe sloep begint en eindigt in de Haven van Heemstede. Trossen los op woensdagavond 5 juni stipt om 17.30 uur. De tocht is afgelopen rond 20.00 uur.

Tijdens de sloepentocht is er bij molen De Adriaan een veiling van aantrekkelijke kavels met als pronkstuk het verblijf van 1 week in een luxe appartement in Zuid-Spanje. De veiling wordt o.a. gesponsord door: Miro, Canette, Bloemenhof, Blitz Wellness en Nolita.

Ticket
Een ticket voor de sloepentocht kost slechts € 50,- per persoon. De opbrengst van de ticketverkoop gaat naar HATKA, de Haarlemse Alliantie Tegen Kinderarmoede. HATKA maakt het o.a. mogelijk dat kinderen een sport kunnen beoefenen, mee kunnen gaan met betaalde schoolreisjes of een instrument leren bespelen.

Bij het ticket zijn hapjes en dranken inbegrepen. Op de Luxe Sloepen is een toilet aanwezig. Ook wordt aan boord voor vermaak gezorgd en is er genoeg ruimte om gezellig met uw medepassagiers een praatje te maken. Nodig leuke relaties uit!

De ticketverkoop is voorspoedig van start gegaan. Voor tickets en informatie kunt u terecht bij https://www.rotary.nl/santpoortbrederode/sloepentocht/