BLOEMENDAAL - Op zondag 31 oktober speelt het Redon Pianokwartet in het gemeentehuis van Bloemendaal. Voor dit concert stelde het kwartet een prachtig programma samen met werken van Wolfgang Amadeus Mozart (pianokwartet in Es, KV493), Gustav Mahler (pianokwartet in a klein) en Johannes Brahms (pianokwartet no. 3 in c klein).

Met Pieter van Loenen (viool), Dana Zemtsov (altviool), Nicolas van Poucke (piano) en Anton Spronk (cello) heeft Muzenforum vier jonge toppers in huis. Alle vier wonnen ze prijzen op prestigieuze concoursen. Nog in september van dit jaar nam Anton Spronk de Dutch Classical Talent Award in ontvangst. Samen vormen ze een uiterst getalenteerd en ambitieus ensemble: het Redon Pianokwartet. In deze bezetting doen ze wat misschien wel het állerleukste is aan muziek maken: samenspelen. Ze hebben drie pianokwartetten uitgekozen waarin iedereen zich heerlijk kan verliezen.

Stichting Muzenforum organiseert ieder jaar van september t/m april acht zondagochtendconcerten die worden gegeven in het gemeentehuis van Bloemendaal in Overveen. Diversiteit in het aanbod staat voorop: van solisten tot ensembles en zowel instrumentaal als vocaal. Voor meer informatie over dit concert zie www.muzenforum.nl.

Datum: zondag 31 oktober 2021
Aanvang: 11.00 uur (zaal open om 10.30 uur)
Adres: Bloemendaalseweg 158, 2051 GJ Bloemendaal
Entree: Prijs losse kaarten: € 24. Jongeren 25 jaar: € 12.
Kaartverkoop: Online via www.muzenforum.nl en aan de zaal op de dag van het concert.
Voor het concert is ook een coronatoegangsbewijs nodig.