HEEMSKERK - De theaters en concertzalen mogen weer gevuld worden! Ook Podium Laurentz in Heemskerk is weer begonnen, en hebben een prachtig programma klaar staan. Van Jazz tot Rock, van onbekend tot (wereld)beroemde band, voor jong en oud, voor elke muziekliefhebber is er een concert te vinden.

Roberto Jacketti & The Scooters

Het afgelopen jaar zorgden bands als Wild Romance, de Bintangs en FAITH! A Tribute to George Michael al voor een uitverkochte zaal. Ook komend seizoen zien we weer lokaal bekende namen zoals De Bloes Broers en De Neven van Ed en internationale artiesten zoals Joe Sumner. Een andere bijzondere artiest is Roberto Jacketti & The Scooters! 40 jaar na hun hit “I saved the day” (wie kent ‘m niet?) gaan ze weer op tour en doen daarbij ook Heemskerk aan.

Gevarieerd aanbod

Voor aanstormend talent is er ook plek in Podium Laurentz. Zonder naamsbekendheid is het voor bands vaak lastig een zaal te vullen, terwijl je als publiek graag als eerste erbij bent als een artiest doorbreekt. Met o.a. Funky Friday en Darkfest wordt daarop ingespeeld; voor een lagere ticketprijs krijg je méér artiesten te zien. Tijdens de 1e Funky Friday zullen Tristan, Paint Dry en de Soulberries gegarandeerd ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Deze bands zijn op dit moment wellicht nog onbekend, maar wie weet kan je over een paar jaar zeggen; “Weet je nog, dat optreden in Podium Laurentz, daar was ik bij!” Podium Laurentz is te vinden aan de A. Verherentstraat 1 in Heemskerk.

Kaarten zijn te koop via www.podiumlaurentz.nl.