HEEMSKERK - Peter Hulscher is geen onbekende voor Kringloopwinkel De Groene Ezel, want hij heeft er wel vaker geëxposeerd.


Deze Beverwijker kunstenaar maakt tekeningen in felle kleuren. Dat Peter Hulscher een voorkeur heeft voor fantasy is duidelijk te zien in zijn tekeningen, waarin hij zijn fantasie de vrije loop laat, wat vaak een heel verrassend beeld oplevert. De donkere muziek is ook een belangrijke bron van inspiratie voor hem.

Naast fantasy maakt Peter ook zelfportretten en landschappen. Dat hierbij zijn woonplaats Beverwijk een inspiratie voor hem is, bewijzen wel zijn tekening van de Goede Raadkerk en de tekening van Park Overbos.

Vanaf donderdag 5 januari 2023 zijn enkele tekeningen van Peter Hulscher in de Kringloopwinkel De Groene Ezel te zien tijdens openingstijden van de winkel.

Woont u in de IJmond en vindt u het leuk om ook eens uw schilderijen, tekeningen of foto’s in Kringloopwinkel De Groene Ezel te exposeren, dan kunt u dit laten weten via de mail op: info@kringloopwinkelheemskerk.nl.