Op zaterdag 5 oktober organiseert NME Beverwijk en Heemskerk een paddenstoelenexcursie voor jong en oud. Ontdek samen met ons de bijzondere wereld van de paddenstoelen.

De paddenstoelenexcursie start zaterdag 5 oktober om 10.00 uur vanaf parkeerplaats Geversduin in Heemskerk en duurt in totaal 2,5 uur. Onder leiding van een oud-boswachter wandelt u door het duingebied en gaan we op zoek naar paddenstoelen. U ontdekt de verschillende kenmerken van paddenstoelen, leert de namen van de verschillende soorten en u leert ze van elkaar te onderscheiden.

Aanmelden
Deelname aan onze excursie is gratis, u moet zich wel vooraf aanmelden. Dat kan online via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/excursie. Meld u op tijd aan, want er zijn in totaal 20 plaatsen beschikbaar. U ontvangt een bevestiging van deelname. Een duinkaart is voor deze wandeling verplicht. U kunt deze aanschaffen bij de automaat op de parkeerplaats van Geversduin.

NME Beverwijk & Heemskerk

NME Beverwijk & Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook.