BEVERWIJK - Sinds de regering heeft besloten dat tennissen -onder voorwaarden- weer is toegestaan, biedt LTC DEM opnieuw de mogelijkheid aan niet leden om gratis lessen te volgen. Op die manier kom je er achter hoe leuk tennissen is.


Nu ook voor senioren!

Nederlandse proftennissers die noodgedwongen thuis zitten komen landelijk in actie om mensen aan te zetten tot meer bewegen. Nederlands nummer 1 Robin Haasse heeft hiertoe het initiatief genomen. Tennisvereniging DEM in Beverwijk doet hier graag aan mee en stelt niet-leden in de gelegenheid om onder begeleiding van DEM-leden te ontdekken of tennis voor hen een leuke sport is. Iedereen is welkom, junioren, senioren, van jong tot oud, en van topfit tot minder fit. Deelname is geheel vrijblijvend en gratis. Aanmelden kan via de site wijzijntennis.nl, hierbij kun je bij 'opmerkingen' aangeven dat je graag bij LTC DEM wilt spelen.


Extra voor junioren
Daarnaast worden er op zondag 14 en zondag 21 juni gratis lessen gegeven aan jongens en meisjes die willen kennismaken met de tennissport. Onder toezicht van de tennisleraar en vrijwilligers worden in drie leeftijdsgroepen de tennisbeginselen bijgebracht. Het enige waar de deelnemers voor moeten zorgen is hardloop- of gymschoenen en willekeurige sportkleding. De vereniging zorgt voor de rackets, die worden gereinigd tussen de lessen. Er zijn drie tijdstippen voor de verschillende leeftijden: jeugd van 4 t/m 7 jaar tennist van 10-11 uur, 8 t/m 12 jaar van 11-12 uur en 13 t/m 18 jaar van 12-13 uur. Heeft uw kind interesse meldt het dan aan op demtraining@hotmail.nl. Over verschillende banen verdeeld zijn er per groep maximaal 12 deelnemers, dus wacht niet te lang want vol=vol!