OVERVEEN - Zaterdag 4 februari opent het Kennemer Lyceum zijn deuren voor toekomstige bruggers en andere geïnteresseerden. Voor elke leerling die een sfeervolle middelbare school overweegt waar gezondheid & sport, design & techniek en ondernemen centraal staan, organiseert het Kennemer Lyceum een open dag.


Zaterdag 4 februari van 9.30 – 13.00 uur kunnen leerlingen op een leuke en laagdrempelige manier kennismaken met het Kennemer Lyceum. De ondernemers van de toekomst kunnen terecht bij de Ondernemerslijn, de TechKids bij Tech & Design en voor de sportievelingen is er de Sportlijn. Ook zijn er voor de creatievelingen onze Creatieve Labs. Verder zijn er tal van proefjes en spelletjes, zodat de leerlingen een goed beeld krijgen van alle vakken die worden aangeboden in de brugklas. De Kennemer Leerling Vereniging zamelt middels een taartenactie traditiegetrouw geld in voor het goede doel; dat is dit jaar ‘Het Surf Project’, een stichting die surfles geeft aan kinderen met Down, autisme en ADHD.

‘Onze leerlingen geven aan dat de goede sfeer van onze school een belangrijke reden is om te kiezen voor het Kennemer’, zo vertelt Michiel Kerckhaert, afdelingsleider van het Kennemer Lyceum. ‘Naast docenten zijn er natuurlijk ook leerlingen aanwezig om alle vragen van bezoekers te beantwoorden. Wij hebben ontzettend veel zin om te laten zien wat het Kennemer in huis heeft en waar wij voor staan. Het is dus een uitgelezen kans om sfeer te proeven en te kijken of het Kennemer bij je past!’, aldus Kerckhaert.

Praktische informatie
De open dag is van 09.30 - 13.00 uur. Zin om een kijkje te komen nemen? Meld je dan aan via onze site kennemerlyceum.nl en we verwelkomen je graag op zaterdag 4 februari!

Over het Kennemer Lyceum
Het Kennemer Lyceum is een kleinschalige school in een monumentaal pand en is prachtig gelegen in het groen, te midden van moderne sportfaciliteiten. Onze school biedt uitstekend onderwijs op havo-, atheneum- en gymnasiumniveau dat onze leerlingen voorbereidt op de wereld van morgen.