HAARLEM - Vrijdag 23 september houdt het Kennemer Lyceum de eerste open dag van Haarlem en omgeving. Alle toekomstige bruggers en hun ouders zijn dan van harte welkom op het Open Dag Festival.

‘Onze leerlingen geven aan dat de sfeer van onze school een belangrijke reden is om te kiezen voor het Kennemer’, zo vertelt Michiel Kerckhaert, afdelingsleider van het Kennemer Lyceum. ‘Sfeer proef je het beste op de locatie zelf. Met corona nog vers in ons geheugen, kiezen wij ervoor nu al een eerste open dag te houden. Zo heeft elke leerling de kans om een goede indruk te krijgen van onze prachtige school.’

Op de open dag kunnen leerlingen op een leuke en laagdrempelige manier kennismaken met het Kennemer Lyceum. Zowel binnen als buiten worden verschillende activiteiten georganiseerd met een festivaltintje. De ondernemers van de toekomst kunnen terecht bij De Ondernemerslijn, de TechKids bij Tech & Design, voor de sportievelingen is er De Sportlijn en voor de creatievelingen onder ons zijn er de Creatieve Labs. Verder zijn er tal van proefjes en spelletjes zodat de leerlingen een goed beeld krijgen van alle vakken die worden aangeboden in de brugklas.

‘Vorig jaar waren de open dagen i.v.m. corona online. Nu hebben wij ontzettend veel zin de leerlingen weer fysiek te ontvangen en te laten zien wat het Kennemer in huis heeft en waar wij voor staan. Het is dus een uitgelezen kans om sfeer te proeven en te kijken of het Kennemer bij je past!’, aldus Kerckhaert.

Praktische informatie
De open dag is van 15.30-17.30 uur. Zin om een kijkje te komen nemen? Meld je dan aan via onze site kennemerlyceum.nl en we verwelkomen je vrijdag 23 september graag!

Over het Kennemer Lyceum Het Kennemer Lyceum is een kleinschalige school in een monumentaal pand en is prachtig gelegen in het groen, te midden van moderne sportfaciliteiten. Onze school biedt uitstekend onderwijs op havo-, atheneum- en gymnasiumniveau dat onze leerlingen voorbereidt op de wereld van morgen.