HEEMSKERK - Woensdagmiddag 2 juni staat alles in het teken van vlinders bij educatiecentrum het Koetshuijs. Kom jij ook langs?

Speurtocht
Deze middag is er een speurtocht in de kasteeltuin. Boomblauwtje, Koevinkje, Hooibeestje of toch een Koolwitje? Er valt van alles te leren over vlinders. Het belooft een leuke en informatieve middag te worden. Kom jij ook? Deelname is gratis! De speurtocht is te bezoeken tussen 14.00 uur en 15.45 uur.

Thuis verder aan de slag
Fladder nog even lekker verder in de vlindersfeer. Voor de kinderen is er ook een leuk pakketje samengesteld om zelf thuis nog aan de slag te gaan met vlinders. Er zijn 30 pakketjes beschikbaar en op=op! Bezoekerscentrum het Koetshuijs is gevestigd aan de Tolweg 9a in Heemskerk.

Aanmelden niet nodig
Aangezien de speurtocht buiten plaatsvindt, is aanmelding vooraf niet noodzakelijk. Wel wordt u verzocht om zelf aan de 1,5 meter afstand te denken. Tevens vragen wij u de aanwijzingen van het personeel ter plaatse op te volgen om ieders veiligheid te waarborgen. Check vooraf: www.nmebeverwijkheemskerk.nl en let op aanvullende informatie op onze facebookpagina.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op facebook!