HEEMSKERK - Laat je inspireren door de natuur bij kasteel Assumburg en kunstenaar Annemarie Sybrandy en vertaal je gekregen inzichten in mozaïek.


Annemarie maakt veelzijdig werk met als specialisatie mozaïek. Zij geeft workshops, doet projecten, waaronder een bank met de buurt mozaïeken, heeft exposities en is zowel als kunstenaar als verbinder werkzaam om kunst en cultuur dichter bij iedereen te brengen.

Op zaterdag 26 juni kan je je eigen talent ontdekken met de workshop Mozaïek de natuur bij kasteeltuin Assumburg. De workshop is van 13.30 tot 16.30 uur.
Even een middagje je hoofd leegmaken met mooie en creatieve ontwikkelingen die een aanvulling zijn om je kennis te verrijken. Je gaat een aantal onderzetters mozaïeken met thema natuur of een schilderijtje. Heel leuk is het om de workshop samen je kind (vanaf 14 jaar) of juist je vader en/of moeder te doen. Ook is het mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen om een workshop cadeau te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of als afscheidscadeautje.


Aanmelden en meer info is te vinden op de website www.cultuurhuisheemskerk.nl. Voor persoonlijk contact staan de medewerkers van Cultuurhuis Heemskerk je graag te woord via het telefoonnummer 0251 836003. Zij zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur.