IJMOND - Helaas is dat, zelfs vandaag de dag, nog niet heel gewoon. Wist u dat ruim 500 kinderen uit onze regio het vaak moet stellen zonder nieuw ondergoed of nieuwe sokken. Pro Kids IJmond zet zich in de week voor Kerstmis in om deze kinderen aan nieuw ondergoed en nieuwe sokken te helpen.

Kledingbank IJmond De stichting Kledingbank IJmond is er voor inwoners van de IJmond die om welke reden ook, het financieel zo zwaar hebben, dat zij geen geld kunnen vrijmaken voor essentiële kleding. Schrijnend is dat zelfs het ondergoed voor hun kinderen erbij inschiet. De Kledingbank IJmond heeft daarvoor een speciaal ‘ondergoedfonds’ in het leven geroepen en Pro Kids IJmond gaat hen daarbij helpen.

Donatiezuil Pro Kids IJmond is een regionale serviceclub die zich inzet voor kinderen die wel wat hulp of ontspanning kunnen gebruiken. Dat doen zij al vele jaren. Dit keer in de vorm van een donatiezuil in de week vòòr Kerstmis in winkelcentrum De Beverhof in Beverwijk. Via deze donatiezuil kan iedereen die deze kinderen een warm hart toe draagt, contactloos een donatie doen. Een en ander onder het motto: Laat onze kinderen niet in hun hempie staan!

Ondergoedfonds Komt u in de genoemde week niet in De Beverhof, maar wilt u wel bijdragen aan dit ondergoedfonds? Iedere gift is natuurlijk ook welkom op het rekeningnummer van de Kledingbank IJmond: NL23 RABO 0148 636 039. En elke gift is bovendien fiscaal aftrekbaar.