BEVERWIJK - Kom jij niet uit met je geld? Weet je niet hoeveel geld er binnen komt of hoeveel er uit gaat? Heb je wel al je rekeningen betaald? En waar is die ene brief? Weet je niet of je genoeg geld hebt om die kapotte televisie te vervangen?

Veel mensen hebben moeite met het op orde houden van hun administratie. Dat is helemaal niet gek, want er komt nogal wat papierwerk binnen elke maand: bankafschriften, verzekeringspapieren, brieven van de belastingdienst…. Veel kan al online worden afgewerkt, maar ook dat vergt enige handigheid. Het houden van overzicht en weten wat er binnenkomt en wat er betaald moet worden, is lastig.

Het goede nieuws? Overzicht houden kun je leren!

Voor inwoners van Beverwijk, Heemskerk en Velsen start MEE & de Wering in januari 2022 met de cursus Omgaan met geld. Tijdens de cursus leer je stap voor stap alle dingen te regelen die te maken hebben met geldzaken. De volgende onderwerpen komen bijvoorbeeld aan bod:
o Post en vaste lasten
o Budgetteren
o Kas en kasboek
o Tegemoetkomingen, kwijtscheldingen en verzekeringen
o Bankzaken
o Misleidingen

Zo meld je je aan
De dag en tijd van de cursus worden afgestemd met de deelnemers. Wil je meer informatie of je gelijk aanmelden? Neem contact op met Brigitte Kleijn en/of Erin Jakobs, cliëntondersteuners van MEE & de Wering:

b.kleijn@meewering.nl 06-53243661

e.jakobs@meewering.nl 06-51876103