HEEMSKERK - Zaterdag 8 juni was dan eindelijk de officiële opening van de Jumbo Roemer Sporthal aan de Louis Couperusstraat in Heemskerk!

In april 2023 zijn Jumbo Roemer en sportvereniging TOSS een samenwerking aangegaan voor 3 jaar, waarbij de sporthal van TOSS een nieuwe naam kreeg: de "Jumbo Roemer Sporthal".

Na de coronapandemie was sportvereniging TOSS in een zeer zorgelijk financiële situatie beland. Lokale ondernemer Jumbo Roemer heeft voor 3 jaar zijn naam verbonden aan de Jumbo Roemer Sporthal en gaf TOSS daarbij de financiële steun om weer een gezonde vereniging te worden. Jumbo Roemer laat daarmee nog weer eens zien dat ze lokaal betrokken zijn en dat ze samen met TOSS de jeugd, gezondheid en beweging willen stimuleren. Wat is er mooier dat een lokale sportvereniging die samen gaat werken met een lokale ondernemer.

Afgelopen maanden heeft TOSS de uitingen van deze verbintenis in en rondom de Jumbo Roemer Sporthal uitgewerkt. De leden van de vereniging hebben zich hard ingezet om de sporthal een mooi aanzien te geven, de gevels zijn gereinigd, de graffiti is verwijderd en er zijn buiten en binnen sponsorborden opgehangen. Dit ten gunste van de uitstraling van TOSS als sportvereniging, maar ook als bijdrage aan het veiligheidsgevoel voor de buurtbewoners.

De financiële injectie gaat TOSS verder gebruiken om versleten toestellen te vervangen zodat iedereen veilig kan blijven sporten, iets wat we nog lang hopen te doen dankzij Jumbo Roemer.

De samenwerking leidde direct tot een positieve ontwikkeling en werd gevierd op zaterdag 8 juni tijdens de officiële opening van de Jumbo Roemer Sporthal samen met de TOSS leden, buutbewoners en vertegenwoordigers van Jumbo Roemer.

Na een mooi woordje van algemeen bestuurslid van TOSS, Stefanie Zwanikken, was de officiële opening met het doorknippen van het openingslint door Thijs Roemer en Sterre Doornekampvan Jumbo Roemer.

Na de opening werd er geproost en kon het publiek genieten van een demo van de TOSS selectie turnsters die na een warming-up op muziek turnelementen hebben laten zien op de tumbling baan.