BEVERWIJK - Een swingend begin van het nieuwe jaar! Op zaterdag 4 januari kan je komen Nieuwjaarsdiscozwemmen in het Sportfondsenbad Beverwijk. DJ Xavier staat achter de draaitafel en zal de leukste top-40 hits uit de boxen laten knallen. Dit spetterende feestje duurt van 19.00 – 21.00 uur en het zwembad is omgetoverd tot een echte disco. De coole onderwaterverlichting en de extra discolampen in de zwemzaal maken het geheel nog feestelijker.

Het discozwemmen is voor iedereen van 6 t/m 14 jaar, die minimaal in het bezit is van een A-diploma. En alle deelnemers van de Winter Zwem4daagse mogen gratis mee swingen tijdens de discozwemmen. Voor alle anderen is de toegang voor het discozwemmen € 5,35 per persoon en kaartjes zijn ook te koop in de voorverkoop. Kom samen met je vriend of vriendin swingend zwemmen. Zorg dat je erbij bent. Dan maken we er samen een spetterend feest van.

TIP ook leuk om je kinderfeestje hier te vieren, vooraf eten in de horeca en daarna feesten in het water. Als je dit wilt neem dan altijd even contact op.

Voor meer informatie kijk op de website of app www.sportfondsenbadbeverwijk.nl of bel met 0251-234363.