HAARLEM - De nieuwe Dreefexpositie ´The change of impasse´ is van 14 oktober tot 30 december 2022 te zien in Paviljoen Welgelegen in Haarlem. De tentoonstelling is gratis te bezoeken.


De expositie ‘The change of impasse’ is samengesteld door curator Sabrina Dekker. De tentoonstelling laat werken zien van Marcella Kuiper, Manon Baptist, Ellen Kooi, Dickens van der Werff en Jennifer Townley. In de expositieruimte van Paviljoen Welgelegen is een wereld gecreëerd waarbij patronen visueel en cognitief worden doorbroken.


(Manon Baptist)

Open

De tentoonstelling bestaande uit de kunstdisciplines fotografie, kinetische installaties, licht-, schilder- en videokunst is te zien van 14 oktober tot 30 december 2022 in Paviljoen Welgelegen van het provinciehuis. Het Paviljoen is open van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur en in het Kunstlijnweekend van 5 en 6 november 2022 op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie over het programma ook op de website van Kunstlijn Haarlem.

Dreefexposities

In de reeks ‘Dreefexposities’ wordt onder andere aandacht besteed aan werk van Noord-Hollandse kunstenaars en de kunstcollectie van de provincie Noord-Holland. Bovendien is er jaarlijks een expositie te zien in het kader van de nieuwe serie ‘Provincie op bezoek’. In het provinciehuis is ook doorlopend een expositie te zien over de geschiedenis van het gebouw.