HEEMSKERK - Het wordt weer voorjaar en vanaf woensdag 2 maart starten er weer diverse nieuwe cursussen voor senioren. Drie cursussen worden vanwege groot succes opnieuw aangeboden als vervolg op het succesvolle project ‘ Swingende Senioren’ dat afgelopen najaar heeft plaatsgevonden.

De danscursus ‘Swingende senioren’ wordt gegeven door Patty van Haasen en zal plaatsvinden in de zaal van Dance Studio Patty. Deze cursus van 8 lessen gaat van start op woensdag 2 maart. Iedereen boven de 65 die van dansen houdt en nog redelijk energiek en vitaal is kan meedoen.

Popdocent Hans Chialastri geeft opnieuw een popcursus voor senioren voor iedereen die het leuk lijkt om in een popband te spelen maar nog nooit een instrument bespeeld heeft (als dat laatste wel het geval is ben je ook welkom). Deze cursus start op maandag 7 maart.

Ook op maandag 7 maart begint de cursus DJ voor senioren door Glenn Broekhuizen voor iedereen die al wat ouder is en het leuk vindt om te leren DJ-en op hun eigen niveau en tempo.

Nanneke Bastiaan verzorgt vanwege grote belangstelling opnieuw een cursus tekenen en schilderen in Cultuurhuis Heemskerk op de donderdagochtend. Deze cursus is zowel geschikt voor senioren zonder ervaring als mensen die al vaker getekend of geschilderd hebben. Deze cursus start op donderdag 3 maart.

Voor meer informatie en aanmelden: www.cultuurhuisheemskerk.nl / Lang leven de Ezels of mail naar Saskia@cultuurhuisheemskerk.nl