BENNEBROEK - Op 10 mei start een nieuwe BSO in de Willinkschool, genaamd BSO de Willink! Deze BSO de Willink wordt verzorgd door Brood & Spelen, een betrokken en ervaren organisatie gespecialiseerd in tussenschoolse- en buitenschoolse opvang.

BSO de Willink bevindt zich in een eigen ruimte in de school en kan gebruik maken van alle faciliteiten van school. De kinderen kunnen zo veilig en snel vanuit het klaslokaal naar de BSO en worden daar opgevangen in een vertrouwde omgeving. Na een lange schooldag kunnen de kinderen zich ontladen door lekker te ontspannen, leuke activiteiten te doen of de natuur in te gaan.

Brood & Spelen is een organisatie die kinderen stimuleert om mee te doen, maar geeft een kind ook rust waar nodig. Bij de BSO wordt er gezorgd voor een gezellige en fijne tijd.

Met de komst van BSO Willink is een oplossing gevonden voor het tekort aan plekken voor buitenschoolse opvang in Bennebroek.

Een openingsfeest kan vanwege de huidige maatregelen helaas niet plaatsvinden maar uiteraard wordt er niet helemaal voorbij gegaan aan dit feestelijke moment. Er wordt voor de kinderen een gezellige openingsweek georganiseerd maar wat er precies wordt gedaan, blijft nog even een verrassing!

Directeur van de Willinkschool Willemijn Schmidt: ‘’Wij zijn blij dat we vanaf nu buitenschoolse opvang in de school kunnen aanbieden. Voor de kinderen, zeker de jongsten, is het fijn om na schooltijd in hun vertrouwde omgeving te kunnen blijven. Ook voor de ouders is het prettig en praktisch dat het onderwijs en de opvang op dezelfde locatie plaatsvinden. De samenwerking tussen school en de buitenschoolse opvang wordt gemakkelijker en vanzelfsprekender. Samen staan we voor de optimale ontwikkeling van de kinderen, zowel tijdens als na schooltijd.’’