HEEMSKERK - De ombouw van DEEN naar Albert Heijn in het Heemskerkse winkelcentrum Europaplein is afgerond. De winkel zit aan de Europassage 21 en heeft het nieuwste concept, met grote focus op vers, gemak en digitale innovatie. Vandaag ging Albert Heijn Europassage open. Supermarktmanager Simon Batelaan: “Ons hele team keek er erg naar uit om klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel! We kregen veel complimenten. Klanten zijn blij met het grote versaanbod, maar ook met de mooie bloemenafdeling die gewoon is gebleven.”


Albert Heijn Europassage heeft een groot aanbod groente en fruit, onder andere afkomstig uit Noord-Holland zoals andijvie uit Heerhugowaard en peren uit Hem. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Gemakkelijk en snel

De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen nog sneller gaat. Simon Batelaan: “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk.” Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadstation voor de OV-chipkaart.

Veel keuze in prijs

Albert Heijn Europassage biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er ook Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “We hebben zo’n 1.250 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de supermarktmanager. De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen.

Albert Heijn aan de Europassage 21 in Heemskerk is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 10:00 tot 17:00 uur. De winkel is tijdelijk op maandag tot en met zaterdag tot 20:00 uur geopend.