HEEMSKERK - Aan de Kingsford Smithstraat realiseert SBB Ontwikkelen en Bouwen 32 hoogstaande appartementen en 4 bijzondere penthouses, verdeeld over 2 statige gebouwen. De gebouwen Kingsfort en Queensfort ‘kijken’ met de entrees naar elkaar en ‘staan’ bovenop een ondergrondse parkeergarage, waarin voor elke woning een privé parkeerplaats en berging is voorzien. Het nieuwbouwplan Kingsfort blijkt een schot in de roos: alle appartementen zijn verkocht. De bouw is onlangs gestart.

Aangenaam wonen, optimaal ontspannen

Nieuwbouwproject Kingsfort wordt gerealiseerd op de plek van de 2 voormalige gymzalen van Dansschool La Passe / Sportcentrum Frank Philipoom. De ligging van het project in z’n directe omgeving is ronduit uitstekend te noemen. Een heerlijk rustige plek omgeven door veel groen; fraaie grote bomen worden afgewisseld door grasvelden en perkjes. De directe omgeving doet daarmee parkachtig aan.

Kingsfort ligt straks op steenworp afstand van het recentelijk vernieuwde winkelcentrum

De Wijckerbaan, het bosrijke duingebied van Heemskerk en ‘last but not least’ op 15 minuten fietsen van het strand van Wijk aan Zee.


32 hoogstaande appartementen en 4 bijzondere penthouses