HAARLEM - De provincie vernieuwt het asfalt op de Westelijke Randweg (N208) ter hoogte van de kruising met de Leidsevaart tot aan de Wagenweg in Haarlem. Het asfalt is aan vervanging toe.


De N208 is voor verkeer richting Heemstede afgesloten van dinsdag 19 juli tot en met donderdag 21 juli tussen 20.00 uur ’s avonds en 5.00 uur ’s ochtends. Het verkeer wordt omgeleid.

De Westelijke Randweg (N208) is overdag (tussen 5.00 uur en 20.00 uur) weer open. Er geldt wel een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur omdat het verkeer over de onderlaag van het asfalt rijdt. Vanwege de verkeersveiligheid is op de Wagenweg ook een tijdelijke snelheidsbeperking ingesteld van 30 kilometer per uur. Er zijn geen werkzaamheden in tegengestelde richting. Het verkeer dat vanuit Heemstede over de N208 rijdt, richting de Velsertunnel, heeft geen last van de werkzaamheden.

Omleiding autoverkeer

Het verkeer richting Heemstede volgt de omleiding over de Leidsevaartweg, de Zandvoortselaan naar de Herenweg (N208). De extra reistijd is circa 5 minuten.

Omleiding fietsers

Het fietspad aan de Westzijde van de Wagenweg is afgesloten, fietsers kunnen via het fietspad aan de overkant hun route vervolgen. Fietsers richting Heemstede worden omgeleid via de Leidsevaartweg en de Zandvoortselaan. Houd rekening met extra reistijd.

Aannemer

De gebiedsaannemer BAM/Krinkels/Equans vernieuwt het asfalt in opdracht van de provincie Noord-Holland. De werkzaamheden worden in de avond en nacht uitgevoerd om de hinder voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken.