KENNEMER - Museum Kennemerland is met de laatste afrondingen bezig voor de verbouwing die op 1 februari 2022 moet gaan beginnen. Er wordt druk geïnventariseerd zodat na de verbouwing alles weer netjes terug geplaatst kan worden. Veel vrijwilligers dragen hun steentje bij om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Museum Kennemerland zal een aantal maanden dicht moeten voor bezoekers, maar deze worden op de hoogte gehouden van eventuele activiteiten via pers en social media.

Eén van de dingen die nu speelt is het leegmaken van de kelderkast met alle webshop boeken. (kijk ook eens op www.hgmk.nl ) Daar staan nog een groot aantal exemplaren van "Lang Leve de Klompenkerk" , een prachtig boek over ruim 100 jaar Onze Lieve Vrouw van Goede Raad op de Arendsweg in Beverwijk opgetekend door Jan Butter. 280 Pagina's met veel historie en talrijke oude foto's.

Vanwege de dure december-cadeau-maand is deze nu te koop voor slechts € 5,00 Tijdens openingsuren wo-, zat-, en zondag 14-17 uur in Museum Kennemerland of gratis bij u thuis bezorgd in de IJmond.

Maak € 5,00 over naar NL97 RABO 0107370034 tnv. S. Weterings Vermeld uw adres en binnen een paar dagen heeft u 'm in de bus.

Fijne decembermaand !